keskiviikko 2. tammikuuta 2013

koulutuksesta työkaluja pakkiin


Uusi, ihana vuosi on pyörähtänyt käyntiin. TOKI - Työelämän ohjausosaamisen kehittämisprojektissa vuosi 2013 on hyvien käytäntöjen tunnistamisen ja levittämisen aikaa. Täällä blogissa haluan nyt jakaa "maistiaisina" yhden hyvän käytännön teidän kanssanne :-)
TOKI -projekti toteuttaa ajalla 11/2012 - 9/2013 Taitoa työelämäohjaukseen -koulutusta, joka on suunnattu esimiehille ja muille työyhteisöjen avainhenkilöille. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille tietoja, taitoja, välineitä ja osaamista työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ja uraohjaukseen liittyen. Erityisesti pyrimme tarjoamaan käytännöllisiä välineitä työelämäohjaukseen.
Koulutuksen käynnistyessä otimme työparini, kouluttajakollegani Marja Keväjärven kanssa metaforaksi työkalupakin: toivomme, että voimme tarjota koulutukseen osallistujille välineitä heidän työkalupakkiinsa.  

Konkretisoimme asiaa teettämällä puiset työkalupakit jokaiselle osallistujalle.


Osallistujat saivat joulu-tammikuun etätehtäväksi harjoitella ratkaisukeskeisen asteikkojanan käyttöä kollegansa kanssa. Havainnollistimme asteikkojanaa teettämällä osallistujille puiset asteikkojanat, joissa puuhelmi osoittaa asteikon arvoa.


Oikein rikasta ja ratkaisukeskeistä uutta vuotta 2013 teille kaikille! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti